Ulusoy Elektrik 2. Geleneksel Bayi Toplantısı Antalya’da yapıldı.

Ulusoy Elektrik, 25-28 Ocak tarihleri arasında düzenlediği 2. Geleneksel Bayi Toplantısı’nda misafirlerini Belek Calista Luxury Resort’ta ağırladı.

Türkiye’nin lider orta gerilim hücre üreticisi Ulusoy Elektrik, ikincisini düzenlediği Bayi Toplantısı’nda bayi temsilcileriyle bir araya geldi. 2017 yılı satış ve performans değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıda, Bayilerden Sorumlu Satış Müdürü Erkan Çelik’in açılış konuşmasının ardından, Satış Mühendisi Şeref İnce, 2017 yılı genel değerlendirmesini içeren sunumunu yaptı.

Sunumların ardından Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Ulusoy, artan işgücü ihtiyacı ve üretim hacmiyle paralel olarak yapmayı planladıkları yatırımlardan bahsetti. 2018 yılı içerisinde, mevcutta bulunan 2. Modüler Hücre üretim bandını devreye alacaklarını belirten Ulusoy, bu yatırımların iç pazar ihtiyacını karşılarken, dış pazarda halihazırda yapılan sözleşme taahhütlerini yerine getirmekte de etkili olacağını vurguladı.

Ulusoy Elektrik’in Kurucusu Sait Ulusoy kapanış konuşmasında “Sanayiciliği, üretim faaliyetini bisiklete binmeye benzetirim. Pedal çevirmeyi bırakırsanız, düşersiniz. Hep ileriye gitmelisiniz. Kendinize ve işinize yatırım yapmazsanız yarın yok olursunuz. Otuz üç sene önce bu işle başladığımdan bugüne kadar geçen süre içerisinde büyük olarak adlandırdığımız firmaların birçoğu bugün yok, adlarını bile hatırlamıyoruz. Ulusoy Elektrik var, burada ve ürünlerinin arkasında. Ürünümüze, hizmetimize, çalışanımıza güveniyoruz. Siz de güvenin. Bu güveninizi boşa çıkarmayacağız.” ifadelerinde bulundu.