İspanya'da Ulusoy Elektrik Gaz Yalıtımlı RMU Hücreleri Tercih Edildi

Ulusoy Elektrik sektör devleri arasındaki yerini güçlendirerek pazardaki her geçen gün daha çok tercih edilen marka haline geliyor.

Ulusoy Elektrik uluslararası kalite standartlarına göstermiş olduğu uyum ile Dünya’nın farklı ülkelerinin elektrik şebekelerinde Türk markasının yer almasının gururunu yaşatıyor. Ulusoy Elektrik sektör devleri arasındaki yerini güçlendirerek pazardaki her geçen gün daha çok tercih edilen marka haline geliyor. İspanyol firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda 4 adet RMU hücre sevkiyatı gerçekleştirilecek.
Ulusoy Elektrik, URING serisi komple gaz yalıtımlı RMU’lar 36kVa kadar olan sekonder dağıtım şebekelerinde kullanılmak üzere IEC standartlarına göre üretilmektedir. URING tip RMU’lar farklı konfigürasyonlarda alternatifler sunan kompakt yapısı, minimize edilmiş boyutları, 4 veya 5 pozisyona kadar fonksiyonları ayni tanka birleştirme özelliği ve modüler RMU’larla kolayca bağlanabilmeleri gibi kolaylıklar sunmaktadır. Orta gerilim dağıtım sistemlerinde kullanılan gaz yalıtımlı hücreler zorlu iklim şartlarında kesintisiz enerjilendirme görevi yapabilmektedir.