Gediz EDAŞ Yeni Yatırımlarında da Ulusoy Elektrik ile Yola Devam Ediyor

Kompakt ve entegre üretim gücü ile 36kV seviyesinde Dünya’nın en çok üretim yapan modüler hücre fabrikası olan Ulusoy Elektrik Gediz EDAŞ ile gaz yalıtımlı metal muhafazalı hücre ve beton köşk alımı konusunda yeni bir sözleşme imzaladı.

Yurt içi ve yurt dışı dağıtım şirketlerinin öncelikli çözüm ortağı olan Ulusoy Elektrik 3 Milyondan fazla abonesi bulunan Gediz EDAŞ ile imzaladığı sözleşmelere bir yenisini daha ekledi. Bu sözleşme kapsamında Gediz EDAŞ’a kompakt RMUvakum kesicili RMU, yük ayırıcılı RMU, sigortalı RMU ve kompakt trafo ve dağıtım merkezi sevk edilecek.
Ulusoy Elektrik vakum kesicili RMU, kompakt RMU ,yük ayırıcılı RMU ve sigortalı RMU ürünleri uzun ömürlü olması, işletme ve bakım kolaylığı sağlaması, ve en önemlisi güvenilir olmaları ile öne çıkmaktadır. Sigortalı RMU daha kısa açma süresi ile de kullanıcılara avantaj sunmaktadır. Ulusoy Elektrik’in kompakt trafo ve dağıtım merkezi üretimi ise müşterilere teknik destek, lojistik maliyetini düşürme ve kalite açısından avantaj sunmaktadır.