Dünya'nın 8. Tünel Aşma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi

Dünya’nın 8., Türkiye’nin ilk tünel açma makinesinin trafo ve orta gerilim şalt ekipmanı Ulusoy Elektrik tarafından üretilmiştir.

10 Mayıs Çarşamba günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet ARSLAN ile Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ’nin de katılımı ile tanıtımı yapılan Türkiye’nin ilk tünel açma makinesi yerli sanayinin en önemli ürünlerinden birisidir. Trafo ve orta gerilim şalt ekipmanı Ulusoy Elektrik tarafından üretilen tünel makinesi 3,25 metre çapında, 92 metre boyunda, 175 ton ağırlığında ve 800 KVA gücündedir. Tanıtım toplantısı esnasında Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sait ULUSOY'a projeye olan katkılarından dolayı Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.
Yerli sanayi ve yerli teknolojinin ülkemizdeki önemli temsilcisi olan Ulusoy Elektrik de bu önemli projenin içerisinde yer almanın gururunu yaşamaktadır. . Dünya’nın ve Türkiye’nin önemli projelerinin orta gerilim şalt ekipmanlarının üretimini gerçekleştiren Ulusoy Elektrik %100 mühendislik ve Ar-Ge desteği, satış sonrası hizmetleri ve kalite bilinci ile tercih edilmektedir.