Ulusoy Elektrik Ürünleri Filistin’i Enerjilendirecek

Dünya elektromekanik pazarının güçlü oyuncularından biri haline gelen Ulusoy Elektrik, Kudüs Elektrik İdaresi (Jerusalem District Electricity Co.) için üretilen ürünlerini Kudüs’e gönderiyor.

Türkiye’nin prestijli projelerini ürünleri ile enerjilendiren Ulusoy Elektrik, dünya pazarında hatırı sayılır bir firma haline geldi. Ulusoy Elektrik İş Geliştirme departmanının son yıllarda Ortadoğu pazarında almış olduğu projeler ile, daha önceden farklı ülkelerin enerji şebeke altyapılarında kullanılan Ulusoy Elektrik ürünleri yeni ülkelerde kendine yer bulmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Kudüs şehrinin elektrik altyapısında kullanılmak üzere 341 adet URING Serisi SF6 Gaz Yalıtımlı RMU Hücre ve 1305 adet T ve L Tipi Kablo Başlığı üretiliyor. Ürünlerin ön kabulünü yapmak üzere Ulusoy Elektrik fabrikasını ziyaret eden Kudüs Elektrik İdaresi yetkilileri bir Ulusoy Elektrik geleneği olarak, kendi ülke bayraklarıyla karşılandılar. Ayrıca, Filistin elektrik sektörünün iki önemli firması NEDCO (Northern Electricity Distribution Company) ve HEPCO (Hebron Electric Power Co.) yetkilileri de ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi almak üzere Ulusoy Elektrik fabrikasını ziyaret ettiler.