Avrupa'nın ’Önemli Projelerinde Ulusoy Elektrik Trafoları Tercih Ediliyor

Fransa’da kurulumu yapılacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak 134.000 MWh enerji üretmesi beklenen dev güneş enerjisi santralinin dağıtım trafosu anlaşması Ulusoy Elektrik ile yapıldı.

Fransa’da kurulumu yapılacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak 134.000 MWh enerji üretmesi beklenen dev güneş enerjisi santralinin dağıtım trafosu anlaşması Ulusoy Elektrik ile yapıldı.
Ulusoy Elektrik faaliyetlerinin tüm aşamalarında benimsemiş olduğu kalite ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ilkesi ile önemli enerji santrali ve elektrik altyapı yenileme projelerinin tercihi oluyor. Fransa’da kurulacak olan toplam 106.5 MW kapasiteye sahip güneş enerjisi santrali projesi için de Ulusoy Elektrik, 1100 kVA ve 2200 kVA güçlerinde yağlı tip trafo sevkiyatı gerçekleştirecek.
Ulusoy Elektrik’in yeni ürünü kuru tip trafo ve yağlı tip trafolar pazara hızlı bir giriş yaparak ve düşük kayıp oranları ve Eco-Desing normlarına uygun üretimi ile özellikle Avrupa pazarında en çok tercih edilenler arasındaki yerini almıştır. Geçtiğimiz aylarda uluslararası test süreçlerini de tamamlayan yağlı tip trafolar uluslararası platformda kabul edilirliği ve geçerliliği yüksek olan Kema Hollanda Tip Test Laboratuvarı’nda test edilerek kısa devre performans testini geçmiş ve tip test sertifikasını almaya hak kazanmıştır.