Ulusoy Elektrik İlk Kez Intersolar Europe Fuarı’na Katılıyor

Ulusoy Elektrik, 20-22 Haziran 2018 tarihleri arasında Münih’de düzenlenecek Intersolar Europe Fuarı’nda güneş enerji sistemleri konusunda sektör temsilcileriyle buluşacak.

Türkiye’nin lider orta gerilim hücre üreticisi Ulusoy Elektrik güneş enerjisi santralleri için ürettiği anahtar teslimi çözümlerini Intersolar Europe 2018 Fuarı’nda sergiliyor.

Ulusoy Elektrik, orta gerilim elektrik dağıtım şebekeleri için ideal çözümler sunuyor. Firma Orta Gerilim Metal Mahfazalı Hücreler, Metal Clad Hücreler, RMU (Ring Main Unit) Hücreler, Dağıtım Trafoları, Kablo Aksesuarları, Mobil Trafo Merkezleri, Kompakt Trafo Merkezleri, Orta Gerilim Hücre Komponentleri (Kesiciler ve Ayırıcılar) üretiyor. Ulusoy Elektrik’i Salon B3 420 numaralı standda ziyaret edebilirsiniz.

Ulusoy Elektrik yeni ürünü UluSolar Serisi Konteynerli Güneş Enerji Santrali Inverterli Trafo Merkezi’ni bu fuarda sergiliyor. UluSolar, güneş enerji santralleri için modüler hücreler, dağıtım trafosu ve alçak gerilim panosu ile tüm fabrika çıkış testleri tamamlanmış anahtar teslim, tak-çalıştır konteynerli trafo merkezi görevini görüyor.