Ulusoy Elektrik Hücreleri İspanya’da

Ulusal pazardaki liderliğini uluslararası pazarlara taşıyan Ulusoy Elektrik, yeni pazarlardaki varlığını her geçen gün güçlendiriyor. İspanyol Inael firması ile yapılan anlaşma doğrultusunda HMH ve RMU sevkiyatı gerçekleşecek.

Ulusal pazardaki liderliğini uluslararası pazarlara taşıyan Ulusoy Elektrik, yeni pazarlardaki varlığını her geçen gün güçlendiriyor. İspanyol Inael firması ile yapılan anlaşma doğrultusunda 37 adet HMH ve 6 adet RMU sevkiyatı gerçekleşecek.
İspanya’ya yola çıkmaya hazırlanan HMH serisi metal mahfazalı modüler hücreler 36 kV’ a kadar mekanlarda kullanılabilmektedirler. Fabrikada üretimi tamamlanmış ve tüm rutin tip testleri yapılmış hücreler güvenle kullanılarak çok kısa sürede pratik bir şekilde devreye alınabilmektedir.
Özellikle İspanya pazarında sık kullanılan RMU tipi hücreler ise (Metal Clad Vakum Kesicili Hücre,  SF6 Gaz Yalıtımlı Hücre - Orta Gerilim Hücreler) artırılmış fonksiyonel özellikleri ve minimize edilmiş boyutlarıyla günümüzün gelişmiş O.G sekonder dağıtım sistemlerinde kullanılmakta olan modüler hücre yapısına sahip şalt cihazlarıdır. Ulusoy Elektik RMU hücreleri ileri teknoloji dizayn ve üretimi  ile, arttırılmış güvenlik önemleri ile, kullanıcı taleplerine en doğru şekilde yanıt verebilecek olan esnek dizayn imkanı ile tercih edilmektedirler.